ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ - ΗΛΕ - Φωτογραφίες

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΜΟΥΜΟΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Διεύθυνση - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Διεύθυνση: ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 21 Τ.Κ. - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Τ.Κ.: 15122
Περιοχή - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Περιοχή: Μαρούσι Κατηγορία - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Κατηγορία: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
Τηλέφωνο - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Τηλέφωνο: 2108025017 Fax - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Fax: 2108021558
Κινητό - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Κινητό: 6932434689 E-mail - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ E-mail: moumouris@tee.gr
Υπεύθυνος - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Υπεύθυνος: - Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Ιστοσελίδα:
Το γραφείο ιδρύθηκε το 1988. Σήμερα στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία στο Μαρούσι. Έχει ως αντικείμενο τις μελέτες και επιβλέψεις ηλεκτρομηχανολογικών έργων, του ιδιωτικού ή του δημοσίου τομέα. Στα βιομηχανικά έργα συνεργαζόαστε με εταιρείες που εκτελούν επενδύσεις, είτε σε νέα τεχνολογία είτε για εκσυγχρονισμό και επέκταση υφισταμένων εγκαταστάσεων. Στα κτιριακά έργα συνεργαζόμαστε με αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστές για την εκπόνηση μελετών και εκτέλεση ηλεκτρομηχανολογικών έργων. Επίσ...
Επισκέπτες: 12914

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΜΟΥΜΟΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΜΟΥΜΟΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Το γραφείο ιδρύθηκε το 1988. Σήμερα στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία στο Μαρούσι. Έχει ως αντικείμενο τις μελέτες και επιβλέψεις ηλεκτρομηχανολογικών έργων, του ιδιωτικού ή του δημοσίου τομέα. Στα βιομηχανικά έργα συνεργαζόαστε με εταιρείες που εκτελούν επενδύσεις, είτε σε νέα τεχνολογία είτε για εκσυγχρονισμό και επέκταση υφισταμένων εγκαταστάσεων. Στα κτιριακά έργα συνεργαζόμαστε με αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστές για την εκπόνηση μελετών και εκτέλεση ηλεκτρομηχανολογικών έργων. Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες συμβούλου, εκτιμήσεις εξοπλισμού και πραγματογνωμοσύνες, καθώς και σύμφωνα με το ΚΕΝΑΚ πραγματοποιούμε ενεργειακές επιθεωρήσεις και εκδίδουμε τα πιστοποιητικά τους.
Οι μελέτες εκπονούνται από επιτελείο μηχανολόγων και σχεδιαστών, με σχεδιαστικά (CAD) και υπολογιστικά (4M) προγράμματα και γίνεται παρουσίαση σε έγχρωμα σχέδια.
Η διεύθυνση του γραφείου είναι:
Mεγ. Αλεξάνδρου 21 & Γρηγορίου Ε΄ - Μαρούσι 151 22, Αθήνα.
Το γραφείο είναι εγγεγραμμένο στα Μητρώα μελετητών του ΥΠΕΧΩΔΕ με δυναμικό Γ΄ στην κατηγορία «9» (ηλεκτρομηχανολογικών) και δυναμικό B΄ στην κατηγορία «15» (βιομηχανικών), Αριθμός Μητρώου (4495).
Σταθερή επιδίωξη του γραφείου είναι η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, ώστε να συμβουλεύει τους πελάτες κατά την διάρκεια της συνεργασίας για τυχόν νέες λύσεις και ιδέες που υπάρχουν στο διεθνή χώρο. Για το σκοπό αυτό είναι συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερες τράπεζες πληροφοριών και συγχρόνως χρηματοδοτεί επισκέψεις των στελεχών του στις μεγαλύτερες εκθέσεις σύγχρονης τεχνολογίας του εξωτερικού.

Είμαστε εγγεγραμένοι και ως εκτιμητές. Επίσης κάνουμε ενεργειακά πιστοιποιητικά.